Note :: you read this message because your navigator does not support the standards of the Web. We suggest you updating your navigator.

NL - FR

Hoe Boeken

Er zijn bij ons 2 mogelijkheden om een afspraak te maken om uw ballonvaart te boeken: (met of zonder cadeaucheque)

1. Datumgebonden vaart, u kiest de datum, niet de opstijglocatie

U kiest zelf de datum en u kan per boeking tot 4 mogelijke data opgeven. Op de dag zelf verneemt u of de weersomstandigheden de vlucht toelaten; bij slecht weer wordt onmiddellijk een volgende datum afgesproken.

De opstijglocatie wordt de dag zelf door ons gekozen in functie van de windrichting en de woonplaats van de passagiers; de meest voorkomende locaties zijn: Rotselaar/Diest/Zoutleeuw/Tienen/Boutersem/Landen.

Met de keuze van de opstijglocatie proberen we iedereen tevreden te stellen en 1u vaart te garanderen. We proberen te vermijden om in gebieden terecht te komen waar landen moeilijk wordt door bv bossen, moeilijke boeren of waar het puur wetmatig verboden is om met een ballon tevliegen (bv in de directe omgeving rond Leuven)

 

2. Via wachtlijst, met garantie van de opstijglocatie

Indien u veel vrij bent, zekerheid wil over goed weer en liefst zo dicht mogelijk bij uw eigen thuis vliegt is dit de ideale manier van boeken. U geeft ons een aantal criteria: woonplaats, periode, week of weekend en wij houden hiermee zoveel mogelijk rekening om uw vlucht in te plannen. Wij contacteren u dan zelf 2 dagen voor de geplande vlucht; bent u vrij dan hebben we de dag zelf nog even contact voor de praktische details. Bent u niet vrij verplaatsen we uw vlucht naar de volgende gelegenheid, maar u verdwijnt niet van deze lijst totdat u daadwerkelijk heeft gevlogen. Wij kunnen aan de hand van computerprogramma’s het weer ook écht voorspellen, en specifiek voor het moment van de vaart. Als wij u bellen heeft u ook meestal de allerbeste weersomstandigheden om uw ballonvlucht te maken!

Een ballonvaart is een unieke dikwijls een once in a lifetime gebeurtenis. Dit moet in de beste condities gebeuren. Staar u indien mogelijk daarom niet blind op een bepaalde datum maar wacht desnoods een beetje langer om de meest ideale weercondities te prikken.

Het wordt genieten geblazen tijdens uw straffe ballonvaart… wij genieten ook telkens mee van uw enthousiasme.

tel 016 / 35 35 35
Balloonflights bvba/sprl, Kwabeekstraat 4, B-3370 Boutersem, België/Belgique
BTW/TVA/VAT BE 0881.713.271 - IBAN BE25 0014 8853 1482 - BIC GEBABEBB
2006-2019 balloonflights.be | Web Agency & graphical studio GLUCONE